Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >
SCHILDERWERK VOOR ZORGINSTELLINGEN
Frisse, nette ruimtes voor de patiënten? Daar zorgen wij voor!
Een fris geschilderde ruimte in de juiste kleuren zorgt voor rust bij mensen die er vertoeven, wonen of werken.
ervaring met de zorg
We hebben ruime ervaring met het werken in ziekenhuizen en zorginstellingen.
schoon en hygiënisch werken
We werken zonder stofoverlast, en begrijpen het belang van hygiëne in een ziekenhuisomgeving.
zo min mogelijk overlast
We streven er altijd naar dat onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken.

Onderhoud aan gebouwen in de zorg

Als we de opdracht krijgen om onderhoud te plegen aan een ziekenhuis of zorginstelling besteden we altijd extra aandacht aan de zaken die voor de zorg belangrijk zijn. Zo besteden we extra aandacht aan schoon en hygiënisch werken in een ziekenhuisomgeving. We plaatsen bijvoorbeeld speciale stofwanden om de ruimte af te sluiten, zodat er geen stof bij kwetsbare patiënten in de buurt komt. We bereiden onze medewerkers goed voor op de omgang met bijvoorbeeld cliënten van een zorgboerderij of een complex voor begeleid wonen. We maken de planning altijd in goed overleg en houden ons daaraan, zo weet iedereen waar hij aan toe is.
Ruime ervaring met onderhoud in de zorg
In de jaren dat wij als schildersbedrijf actief zijn hebben wij vele mooie projecten mogen doen in de zorg. We hebben gewerkt in ziekenhuizen, bejaardentehuizen, zorgboerderijen en complexen voor begeleid wonen. Iedere plek met zijn eigen patiënten of speciale bewoners, die het werk nooit saai maken.

We denken graag mee over de manier van onderhoud die het beste bij uw omgeving past. We zijn ons bewust van het belang van kosten en budgetten, waarbij kwaliteit in ons werk altijd voorop blijft staan. We communiceren helder en duidelijk en houden ons aan de gemaakte planning en afspraken. Het plannen van werkzaamheden en maken van afspraken doen we in goed overleg met de facilitair manager.

GEEN ZORGEN OVER ONDERHOUD?

Dat regelen we graag voor u!