Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

JANSEN SCHILDERS

Vakspecialisten voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk!

OVER JANSEN SCHILDERS

Jansen Schilders is opgericht in 1999, door Jeroen Jansen, schilder sinds 1987. In de afgelopen jaren is het bedrijf onder zijn leiding uitgegroeid tot een professioneel en modern bedrijf met vakkundige, betrokken medewerkers.
professionele-schilders-jansen-uden
Team Jansen Schilders - 2019

WAAROM JANSEN SCHILDERS?

schilder-oss-sinds-1999
20 jaar ervaring
sikken-vakschilder-jansen-oss
enkel topproducten
jansen-schilders-vakmanschap-oss
vakmanschap
jansen-schilders-garantie-nazorg-oss
garantie en nazorg
jansen-schilders-uitdagingen-oss
gemaakt voor uitdagingen
professionele-schilder-den-bosch

Werken bij jansen schilders

Wij zijn sinds enige jaren aangemerkt als Sikkens Vakschilders. Dat betekent dat we uiteraard werken met Sikkens producten maar we gebruiken ook onze vakkennis en vakmanschap zodanig dat deze producten op een goede en veilige manier worden verwerkt tot een kwalitatief hoogwaardig product. Daarnaast beschikt een Sikkens Vakschilder over de juiste diploma’s en jarenlange ervaring. Ook betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn belangrijke kenmerken van de Sikkens Vakschilder, net zoals het volgen van de nieuwste trends. Ook voor trendy kleuradvies kunt u bij ons terecht!

Samenwerkingspartners

We werken al jaren samen met vaste A-merken, waarmee we een uitstekende relatie onderhouden.
jeroen jansen van jansen schilders uit oss

Wij zijn Sikkens vakschilders

Wij zijn sinds enige jaren aangemerkt als Sikkens Vakschilders. Dit predicaat wordt toegekend door verfleverancier Sikkens als een schildersbedrijf voldoet aan een aantal voorwaarden. We werken uiteraard met Sikkens producten maar gebruiken ook onze vakkennis en vakmanschap zodanig dat deze producten op een goede en veilige manier worden verwerkt tot een kwalitatief hoogwaardig product. Wij zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van een selecte groep van zo’n 200 bedrijven die dit predicaat mogen voeren.