Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

ZAKELIJK

Uw gebouw duurzaam en representatief

DUURZAAM ONDERHOUD, PRACHTIG RESULTAAT

Uw gebouw weer representatief, schoon, en gemakkelijk te reinigen? De binnenruimtes weer fris en in de juiste kleuren geschilderd zodat u weer jaren vooruit kunt? Nu denkt u misschien: ja, graag! Maar…. hoe zit dat met kosten, planning en afspraken? Wij staan garant voor duidelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. Zonder de kosten uit het oog te verliezen. Dat is typisch Jansen Schilders!
Jansen Schilders is aangesloten bij:
Sikkens
kennismaking
In een persoonlijke kennismaking bespreken we de opdracht, bekijken we de bouwtekening en vormen we samen een beeld van de werkzaamheden.
opnemen werkzaamheden en offerte
Eerst meten we de te schilderen elementen op. Daarna maken we een gespecificeerde offerte waarin alle onderdelen zijn opgenomen. We nemen samen de werkzaamheden door.
planning en uitvoering
De planning vindt plaats in overleg met de betrokken partijen. De planning is ver van tevoren bekend, afspraken worden nagekomen en de overlast wordt tot een minimum beperkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundige mensen met ervaring in uw branche.
topproducten en top eindresultaat
We werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken die garant staan voor kwaliteit, en het eindresultaat is esthetisch en representatief.
garantie en service
We hebben garantie en service hoog in het vaandel staan en we nemen verantwoordelijkheid voor ons werk. In goed overleg lossen we problemen snel en naar tevredenheid op.
meerjaren onderhoudsplan
Op aanvraag kunnen we zorgen voor een meerjaren onderhoudsplan zodat duidelijk is hoe u uw gebouw duurzaam in topconditie houdt.
UW GEBOUW WEER REPRESENTATIEF?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
referenties

WINKELINTERIEUR

winkel-schilderen-retail-oss
referenties

WINKELINTERIEUR

Jansen Schilders verzorgde voor de winkels van Xan Woman het schilderwerk bij diverse verbouwingen, om met de trends mee te gaan. De laatste keer hebben we voor een industriële look gezorgd, door spuitwerk aan de plafonds en wanden en schilderwerk van deuren en kozijnen. Ook de pashokjes kregen een frisse make-over.
referenties

SCHOOLGEBOUW

basisschool-schilderen-oss
referenties

SCHOOLGEBOUW

Dit schoolgebouw had te kampen met achterstallig onderhoud. Er zijn diverse gebreken opgelost, zoals houtrotreparatie en het vervangen van panelen en glaslatten. Voor de afwerking is gekozen voor een andere kleurstelling, met een rustiger uitstraling voor de leerlingen.
ONZE PROJECTEN
KANTOREN & BEDRIJVEN
We zijn trots op onze bijdrage aan een fris en representatief bedrijfsgebouw.
SCHOLEN
We weten wat voor scholen belangrijk is en houden hier rekening mee.
UTILITEIT
Onderhoud aan openbare gebouwen is een vak apart, wij hebben de ervaring!
AANNEMERS
Samenwerken doen we graag, voor het beste eindresultaat.
bouwbedrijf berghege oss
BINNENHUIS-ARCHITECTEN EN
INRICHTERS
Een goed plan verdient een fraaie afwerking, daar gaan we voor.
ZORG
We hebben ruime ervaring met schilderwerk in ziekenhuizen en zorginstellingen.

UW GEBOUW GOED ONDERHOUDEN?

Wij zorgen ervoor!