Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >
SCHILDERWERK VOOR KANTOOR, BEDRIJF EN INDUSTRIE
Voor een frisse, representatieve uitstraling!
Of het nu klanten zijn of medewerkers, iedereen voelt zich prettiger in een fris geschilderde omgeving, en gaat graag naar binnen bij een goed onderhouden gebouw.
ervaring met schilderwerk voor bedrijven
We hebben ruime ervaring met het schilderen van allerlei soorten bedrijfsgebouwen.
planning en afspraken
We zijn ons bewust van het belang van een goede planning. Afspraak is afspraak bij ons.
certificering en veiligheid
We beschikken over VCA en hoogwerkers certificering. We werken veilig met zo min mogelijk overlast voor u.

Aandachtspunten bij schilderwerk voor bedrijven

Iedereen is productiever als er gewerkt kan worden in een prettige ruimte. Daarbij kan het gebruik van bepaalde kleuren de productiviteit stimuleren. En het ontvangen van relaties voelt een stuk fijner in een frisse, representatieve ruimte in een goed onderhouden gebouw.

Goede redenen om het schilderwerk van uw gebouw en kantoorruimtes eindelijk eens grondig aan te pakken. Wij beseffen echter zeker dat dit ook wat ongemak met zich meebrengt. Daarom zorgen we ervoor dat er in overleg een heldere planning wordt opgesteld, waar we ons aan houden. Zo weet u waar u aan toen bent en wij ook.

Onze ervaren vakschilders communiceren netjes en duidelijk. We garanderen een resultaat van topkwaliteit zodat u weer jaren vooruit kunt en met hernieuwde trots naar uw gebouw kijkt!
Ruime ervaring: van cleanroom tot 20 meter hoog
We hebben vele jaren ervaring met het verzorgen van schilderwerk voor bedrijven, kantoren en industriële ruimtes. Elke ruimte of gebouw vraagt om een eigen aanpak, en wij gaan graag uitdagingen aan. Gebouwen van 20 meten of hoger zijn geen enkel probleem voor onze ervaren vakmensen. Ook het werken in ruimtes waaraan specifieke eisen worden gesteld, zoals cleanrooms of productieomgevingen vormt voor ons geen enkel probleem. Of we nu aan de slag gaan in een drukke winkelstraat of op een industrieterrein, de constante factor is onze nauwkeurige planning en hoogkwalitatief resultaat. En dat zorgt ervoor dat we voor veel van onze klanten inmiddels een vaste partner zijn als het gaat om het onderhoud van hun gebouw.

UW GEBOUW FRIS GESCHILDERD?

Dat kan! Neem contact met ons op voor een afspraak.