Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

Het uitbesteden van schilderwerk is voordeliger dan u denkt: voor het laten schilderen van woningen van twee jaar of ouder geldt een aparte, permanente lagen BTW regeling van 9%.

Buiten schilderen

Schilderwerk buiten heeft te lijden onder de weersomstandigheden. Hoe langer u wacht met het plegen van onderhoud, hoe groter de kans dat er serieuze problemen ontstaan die kostbaar zijn om op te lossen. Soms zijn de problemen die wij tegenkomen zo groot dat schilderen niet meer genoeg is en er moet worden overgegaan tot complete vervanging.Wij helpen u graag om dit te voorkomen. Met de juiste verfkeuze en het verfsysteem zorgen we er samen voor dat het zo ver niet komt, en dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de fraaie uitstraling van uw schilderwerk.

Kwaliteitsproducten

Wij gebruiken uitsluitend topproducten. Het gebruiken van verfsystemen garandeert een lange levensduur, beschermt tegen vervuiling en zorgt voor lagere onderhoudskosten. Eerst beoordelen we de ondergrond vervolgens gebruiken we de producten die hier het beste bij passen. Zo zorgen we voor een zo duurzaam mogelijk resultaat.

Meerjaren onderhoudsplan

We helpen u graag met het beheersbaar maken van onderhoud met een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Zo weet u wanneer toekomstig onderhoud nodig is en wat de te verwachten kosten zijn.

UW SCHILDERWERK AANPAKKEN?

Neem dan snel contact met ons op.