Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >
UTILITEIT
Schilderwerk voor openbare gebouwen. De juiste kleur voor de juiste plek.
Schilderwerk en onderhoud aan openbare gebouwen dient altijd zorgvuldig te gebeuren, met zo min mogelijk overlast voor de bezoekers en werknemers. Wij zorgen ervoor!
ervaring met utiliteitsgebouwen
We werkten onder andere aan brandweerkazernes, gemeentehuizen en gemeenschapshuizen.
zo min mogelijk hinder
De functie van het gebouw staat voorop. We streven naar zo min mogelijk hinder.
hoogkwalitatief resultaat
Door de hoge kwaliteit van ons werk stelt u volgend onderhoud langer uit.
We werken graag met Jansen schilders omdat ze zich houden aan afspraken en planningen en netjes werken.
Peter van de Berg - Aannemer bij Brandweer

Waar letten we op bij utiliteitsgebouwen?

Een openbaar gebouw heeft vaak een belangrijke functie voor iedereen. De werkzaamheden moeten daarom altijd door kunnen gaan, ook als er onderhoud gepleegd wordt aan het gebouw. Want als een brandweerauto niet kan uitrijden, of een ziekenhuis stoffig wordt zijn de gevolgen groot. Wij zijn ons zeer bewust van het belang van uw werkzaamheden. We zorgen dan ook altijd dat we in overleg met de facilitair manager een zorgvuldige planning maken waar we ons aan houden. We houden rekening met hygiëne, of de mogelijkheid om met spoed te kunnen verplaatsen. Ook het belang van het juiste kleurgebruik verliezen we nooit uit het oog. Want brandweerrood is brandweerrood, en niet net een tintje lichter.
Kwaliteit en duurzaamheid
Onderhoudswerkzaamheden aan utiliteitsgebouwen zorgen altijd voor hinder. We begrijpen dan ook dat u hier tegenop ziet, en het liever zo lang mogelijk uitstelt.

Daarom leveren wij schilderwerk van zeer hoge kwaliteit. We zoeken de beste oplossing voor uw situatie en zorgen er zo voor dat de volgende onderhoudsbeurt zo lang mogelijk kan worden uitgesteld.

Te lang wachten met onderhoud vergroot echter het risico op problemen waardoor we langer bezig zijn met ons werk en de kosten hoger worden. Daarom maken we voor u kosteloos een Meerjaren Onderhoudsplan zodat u precies weet wat het juiste moment is voor toekomstige onderhoudsbeurten.

OOK DUURZAAM SCHILDERWERK?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.