Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

ADVIES & MJOP

Voor kleuradvies, technisch advies voor VVE’s en advies over onderhoud op de lange termijn staan we voor u klaar.

Kleuradvies

Kleuren zijn subjectief en kunnen uw interieur beter doen uitkomen of juist niet. De juiste kleuren kunnen mensen productiever maken, of zorgen voor ontspanning. Kleuradvies is een vak apart en ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn dagelijks met kleuren bezig en adviseren u dan ook graag over modetrends, traditionele, functionele en authentieke kleuren.

Technisch advies voor VVE'S

Om duidelijke afspraken te maken en ervoor te zorgen dat alle facetten van het onderhoud inzichtelijk zijn maken we voor VVE’s altijd een technisch advies op. Tijdens een uitgebreide opname van het complex worden alle risicofactoren in kaart gebracht. Het advies wordt ondersteund door fotomateriaal om inzichtelijk te maken waar zich gebreken bevinden waar extra aandacht aan moet worden besteed. Ook wordt er in het technisch advies een planning gemaakt voor onderhoud over meerdere jaren en worden er afspraken over garantie vastgelegd.

Meerjaren onderhoudsplan

In een Meerjaren Onderhoudsplan zorgen we dat er duidelijk zichtbaar wordt wat de onderhoudspunten en kosten zijn over meerdere jaren. Zo is het voor u duidelijk welke werkzaamheden er in welk jaar moeten plaatsvinden om het onderhoud op optimaal niveau te houden. We maken MJOP’s in opdracht van onder meer bedrijven, scholen en particuliere woningen.

SCHILDERSADVIES NODIG?

Wij staan voor u klaar!