Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

SCHILDERWERK BINNEN

Het uitbesteden van schilderwerk is voordeliger dan u denkt: voor het laten schilderen van woningen van twee jaar of ouder geldt een aparte, permanente lage BTW regeling van 9%.

Binnen schilderen

U wordt er niet blij van: het schilderwerk binnen is aan vernieuwing toe. Dit werk heeft vaak grote consequenties voor het dagelijks leven in huis of op het bedrijf, daarom ziet u er als een berg tegenop. Wij begrijpen dit als geen ander en denken dan ook graag met u mee om te zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Het resultaat zorgt ervoor dat het tijdelijk ongemak snel vergeten is: eindelijk die mooie kleur op de wand, het plafond weer strak en egaal, glanzende deuren. Dit alles zorgt ervoor dat de uitstraling weer fris en modern is, en u weer voor de dag kunt komen met een nette woning of representatief bedrijfspand!
binnen-schilderwerk-uden binnen-schilderwerk-uden
trap-schilderen-oss

Verfkeuze voor de muur

Voor het behandelen van grote oppervlaktes zoals wanden en plafonds, kunt u kiezen voor kwalitatieve muurverf in elke gewenste kleur. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en A-merken, die variëren in functionaliteit. Wilt u een mooie matte uitstraling van uw plafond dan kiest u voor een extra matte muurverf die zorgt voor een egaal resultaat. Wilt een muur die u gemakkelijk kunt reinigen zonder sporen achter te laten dan kiest u voor een muurverf met een schrobvaste kwaliteit.

Andere wandbekleding

U kunt er ook voor kiezen om wanden te laten behangen of andere wandbekledingen toe te laten passen, zoals glasweefsel of vinyl. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken graag met u mee welke optie het beste past bij uw situatie.
schilder-woonhuis-binnen-oss schilder-woonhuis-binnen-oss
vloer-schilderen-oss

Cementvloer schilderen

Bent u die vieze cementvloer al een tijdje zat? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten schilderen. Zo heeft u bijvoorbeeld snel weer een mooie, frisse garagevloer. Ook voor ruimtes die zwaar belast worden door intensief gebruik zoals garages, bergingen, gangen in scholen, galerijen of openbare ruimtes is het schilderen van de vloer een uitstekende optie.Onze ervaring en kennis in combinatie met het gebruik van de juiste producten zorgen ervoor dat deze vloeren weer jarenlang onbezorgd gebruikt kunnen worden.

UW SCHILDERWERK WEER ALS NIEUW?

Neem dan snel contact met ons op!