Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >
AANNEMERS
Een vakkundige, betrouwbare toevoeging aan uw team!
Uw bouwprojecten soepel laten verlopen en versteld staan van de kwaliteit van het schilderwerk? Dat kan, met Jansen schilders!
ervaring met samenwerking
We hebben ruime ervaring met samenwerken in de bouw.
planning en overleg
We overleggen en communiceren duidelijk en komen afspraken na.
kwaliteit voorop
We werken met topproducten en garanderen een topresultaat.
Bij Jansen zijn ze flexibel, denken ze goed mee op het gebied van veiligheid en daarbij leveren ze ook nog een goed stuk werk af!
Roy Bergers - uitvoerder bij Bouwbedrijf Berghege

Aandachtspunten bij aannemerswerk

Samenwerken in bouwprojecten is iets anders dan het schilderen van een bedrijfspand of een particuliere woning. Het belang van planning en overleg is in samenwerkingen extra groot. U wilt uw bouwproject op tijd kunnen opleveren en de vakschilder zorgt voor de laatste afwerking. Wij zijn ons bewust van onze rol in uw project en zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat we samen het beste resultaat behalen, binnen de geplande tijd. Het leveren van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever. Dat is onze missie. Ons bedrijf is dan ook perfect toegerust voor verbouwingen, renovaties en exclusieve nieuwbouwprojecten op maat.
Ruime ervaring met aannemers
In de afgelopen jaren hebben we het schilderwerk mogen doen voor exclusieve kleinschalige nieuwbouwprojecten, verbouwingen van woonboerderijen en andere bijzondere woningen.

We hebben duurzame relaties opgebouwd met verschillende aannemers, die ons vanwege ons vakwerk, ervaring en betrouwbaarheid graag blijven inschakelen voor hun (ver)bouwprojecten.

OOK EEN BETROUWBARE SCHILDER?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.