Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >

SCHILDERWERK VOOR VVE’s

Uw wooncomplex duurzaam onderhouden.

ONDERHOUD ZONDER OVERLAST

Het onderhouden van uw wooncomplex is belangrijk, maar geeft vaak ook wat ongemak. Wij zorgen ervoor dat u hier als bewoner zo min mogelijk last van heeft. Onze vakkundige medewerkers communiceren netjes en duidelijk en staan voor u klaar als er vragen zijn. We maken de planning in overleg en houden ons daaraan. Daarnaast maken we goede afspraken over garantie. Zo kunt u met een gerust hart het startsein geven voor de onderhoudswerkzaamheden, voor een duurzaam en stralend wooncomplex.
Jansen Schilders is aangesloten bij:
Sikkens
kennismaking en technisch adviesrapport
In een persoonlijke kennismaking met het bestuur van uw VVE bespreken we de wensen. We inventariseren de werkzaamheden en maken een technisch adviesrapport zodat we een duidelijk uitgangspunt hebben.
opnemen werkzaamheden
Eerst wordt het complex ingemeten. Daarna maken we een gespecificeerde offerte waarin alle onderdelen zijn opgenomen. We nemen samen de werkzaamheden door. Zo is het risico op meerwerk minimaal.
planning en uitvoering
De planning van de werkzaamheden vindt plaats in goed overleg en is ver van tevoren bekend. De werkzaamheden worden volgens planning uitgevoerd door ervaren vakschilders die secuur en vaardig werken.
topproducten en top eindresultaat
We werken met gerenommeerde A-merken die garant staan voor kwaliteit, en het eindresultaat is esthetisch en representatief.
garantie en nazorg
In het technisch adviesrapport maken we afspraken over de garantie en nazorg. Door de verffabrikant wordt op aanvraag een garantiecertificaat opgesteld. En we staan altijd voor u klaar als er vragen zijn. Ook na langere periode.
meerjaren onderhoudsplan
In het technisch adviesrapport worden de risico’s en gebreken geïnventariseerd en wordt er advies gegeven voor een duurzame oplossing hiervan. Er is altijd een meerjaren onderhoudsplan opgenomen zodat duidelijk is wat er in de toekomst aan onderhoud nodig is en wat de te verwachten kosten zijn.
IS UW COMPLEX AAN ONDERHOUD TOE?
Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!
referenties

VVE ORPHEUS

schilder-vereniging-van-eigenaren-oss
referenties

VVE ORPHEUS

Bij dit VVE complex te Oss hebben we groot onderhoud toegepast. Naast schilderwerk hebben we op diverse plaatsen houtrotreparatie toegepast, en panelen vervangen die door houtrot waren aangetast. Ook de balkons kregen een opfrisbeurt, zodat de bewoners weer jaren kunnen genieten van een mooi onderhouden wooncomplex.
referenties

VVE ARCADIA

vve-schilderen-uden
referenties

VVE ARCADIA

Voor de balkons van dit wooncomplex gebruikten we een speciale, zeer duurzame silicaat verf. Ook zorgden we voor beglazing en het reguliere schilderwerk van de kozijnen en de deuren.
referenties

DRIE VVE COMPLEXEN

schildersbedrijf-vve-oss
referenties

DRIE VVE COMPLEXEN

Deze drie VVE complexen besteden het onderhoud al jaren uit bij Jansen Schilders. Het voordeel hiervan is dat we de gebouwen uitstekend kennen, van binnen en van buiten. Onderdeel van onze werkzaamheden zijn onder andere het schilderen van de bergingen, trappenhuizen, algemene ruimtes en natuurlijk de buitenzijde van de gebouwen.
WAT ONZE KLANTEN VINDEN
98% beveelt ons aan en Jansen Schilders scoort een 9.2 als rapportcijfer.
ster ster ster
ster halve-ster
klanten-vertellen

WAAROM JANSEN SCHILDERS?

schilder-oss-sinds-1999
20 jaar ervaring
sikken-vakschilder-jansen-oss
enkel topproducten
jansen-schilders-vakmanschap-oss
vakmanschap
jansen-schilders-garantie-nazorg-oss
garantie en nazorg
jansen-schilders-uitdagingen-oss
gemaakt voor uitdagingen

UW COMPLEX STRAK IN DE VERF?

Daar zorgen wij voor! Neem contact op voor een afspraak.