Bekijk hier de vacature voor Allround Schilder >
SCHILDERWERK VOOR SCHOLEN
Frisse ruimtes, blije leerlingen!
Een goed onderhouden schoolgebouw is een lust voor het oog en een productieve ruimte voor de leerlingen!
ervaring in het onderwijs
We hebben ruime ervaring met het werken voor onderwijsinstellingen.
vandalismeproof
Wij hebben kennis van de juist verfkeuze voor een ijzersterke ondergrond.
zo min mogelijk overlast
De werkzaamheden vinden in overleg plaats buiten schooltijden.
Bij Jansen Schilders denken ze mee en zijn ze zeer flexibel. Ze schilderen buiten schooltijd zodat we er tijdens de lessen geen last van hebben.
Corné van den Hurk - facilitair coördinator Titus Brandsmalyceum - Oss

Aandachtspunten voor onderhoud bij scholen

Als we de opdracht krijgen om onderhoud te plegen aan een scholencomplex besteden we altijd extra aandacht aan de zaken die voor een school belangrijk zijn. We kijken goed naar de type ruimtes die in het complex aanwezig zijn, want verschillende manieren van gebruik vragen om verschillende verfsoorten. De gangen worden intensief gebruikt, en de toiletten zijn risicoruimtes voor vandalisme, dus daar is frequenter onderhoud vereist. Natuurlijk mengen we alle kleuren exact volgens de richtlijnen van het kleurenplan. We werken in overleg buiten de schooltijden om afleiding en overlast voor leerlingen te voorkomen.
Ruime ervaring met onderhoud van scholen
In de jaren dat wij als schildersbedrijf actief zijn hebben wij vele mooie projecten mogen doen in het onderwijs, waarvan onder meer de drie locaties van het Hooghuys in Oss. De meeste van onze medewerkers hebben zelf een gezin met kinderen en weten hoe belangrijk het is dat de school een fijne werkomgeving voor de kinderen is.

We denken graag mee over de beste manier van onderhoud. We werken kostenbewust, waarbij kwaliteit altijd voorop blijft staan.

We communiceren helder en duidelijk en houden ons aan de gemaakte planning en afspraken. Het plannen van werkzaamheden en maken van afspraken doen we in goed overleg met de facilitair manager.

UW LESLOKALEN WEER FRIS?

Neem dan snel contact met ons op!