SCHILDERWERK

Binnen

U ziet er als een berg tegenop: binnenschilderwerk. Of het nu gaat om een deur, een plafond of een complete woning.

Wij begrijpen dat als geen ander en denken dan ook met u mee zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Uiteindelijk zal het resultaat u snel die ongemakken doen vergeten.

Een mooie kleur op de wand, een strak en egaal plafond of die glanzend geschilderde deur laten u jaren genieten van uw woning.

Buiten

Wanneer u schilderwerk buiten laat verwaarlozen en niet op tijd onderhoud pleegt, zorgt dit ervoor dat de kosten voor onderhoud gaan oplopen. Dit kan zelfs zo ernstig zijn dat schilderen niet meer genoeg is maar men moet overgaan tot vervanging.

Wij helpen u graag om deze kosten beheersbaar te houden door te zorgen voor een technisch goed verfsysteem wat ook nog eens fraai is om te zien.

Topproducten

Wij gebruiken uitsluitend topproducten en helpen u met het beheersbaar maken van onderhoud door een huisschilderplan. Tevens kunnen wij uw gevels voorzien van een verfsysteem ter verfraaiing maar ook voor extra bescherming tegen vervuiling.

Dit doen we door hoogwaardige producten met een extreem lange levensduur. Bij een dergelijk systeem is het raadzaam om eerst de ondergrond goed te beoordelen om tot een juiste keuze van het systeem te komen.

Problemen? Voorkomen is beter dan genezen!

Voor schilderwerken geldt een aparte, permanente lage btw-regeling van 6% in plaats van 21% op arbeid en materiaalkosten. Uitbesteden van uw schilderwerken wordt zo wel héél gunstig voor woningen van twee jaar of ouder bij binnen en buiten-schilderwerk.